Akatsuki عضو نشيط
عدد المساهمات : 56 نقاط : 168 السٌّمعَة : 10 تاريخ التسجيل : 27/10/2012 العمر : 31 المزاج : مستمتعــة ~ الموقع : ALGERIA
| موضوع: طريقة عمل بورى مشوى السبت أكتوبر 27, 2012 10:01 pm | |
| الكمية تكفي: 4 أشخاص وقت التحضير: 60 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: سمك بورى ردة بقدونس بصلة طماطماية فلفلية
التحضير: جبت سمك بورى ونضفته عادى بس سبت القشور اللى بره علشان الهى الىتتحرق من الشوى مش السمك نفسة وغسلته بالملح وبقى فلة تمام حضرت توم وفلفل احملر وكمون وملح وليمون ودقتهم عادى يعنى خلطة سمك عادية تبلت السمك من جوه وبره وسبت شوية الطبخ: وبعد كده قطعت شوية بقدونس وبصلة وطماطمية وفلفة وقلبتهم بشوية الخلطة اللى الموجدين عندى وحطيتهم جوة السمك وتبلتهم فى الردة وعى الشويه وعملت ميه بلمون وملح وشطة وكمون واول ماتتشوى انزل السمكة فى الطبق اللى فية الدقة وعلى الطبق التقديم وطلع طرى وروعة بالهنا والشفا منقول
| |
|
Admin المدير العام
عدد المساهمات : 142 نقاط : 193 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 03/09/2012 العمر : 31 المزاج : هادئ الموقع : العراق/ تلعفر
| موضوع: رد: طريقة عمل بورى مشوى الأربعاء يونيو 26, 2013 9:39 pm | |
| | |
|